Waterontharders

Een waterontharder is een belangrijke investering in de levensduur en het onderhoud van uw huis of bedrijf. Het voorkomt kalkaanslag in leidingen en apparatuur en op uw sanitair waardoor deze veel langer meegaan. Ook vermindert het schoonmaakwerk omdat er minder kalkaanslag is. Onthard water voorkomt daarnaast uitdroging van de huid waardoor klachten zoals eczeem kunnen verminderen. Met een waterontharder wordt het gebruik van schoonmaakmiddel en zeep efficiënter, wat helpt uw huishouden duurzamer te maken.
Er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van de grootte van uw huishouden en de gewenste capaciteit. De Flex bestaat uit 2 delen die flexibel te installeren zijn. Bij de Flow is de zoutbak geïntegreerd waardoor deze iets groter is maar ook deze is vrijwel in elke woning te installeren. Onze systemen worden gratis bij u geïnstalleerd. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende waterontharders en advies voor uw situatie.

Boshuis Flex

1-3 personen

Jaarverbruik: 150 m3
Dagverbruik: 548 liter
Capaciteit m3/h: 2,1
Afm. ontharder: 26 x 23 x 53 cm
Afm. zoutbak: 22 x 22 x 47 cm

€ 1495,-

Boshuis Flow

2-8 personen

Jaarverbruik: 400 m3
Dagverbruik: 1096 liter
Capaciteit m3/h: 3,1
Afm. ontharder: 32x46x55 cm

€ 1695,-

Vakkundige installatie

20 jaar garantie

Officiële Boshuis-dealer

Specialist in waterontharders

Wij zijn officieel Boshuis-dealer waarmee u verzekerd bent van een uitstekende service en standaard 20 jaar garantie op uw waterontharder. Boshuis waterontharders zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Al sinds 2003 ontwikkelt Boshuis wateroplossingen die geschikt zijn voor allerlei verschillende soorten woningen en branches.